AGF Monitor week 44

0
Leestijd: < 1 minuut

De prijzen van de mandjes met de 25 meest verkochten AGF-producten dalen deze week over de hele linie. Het sterkst is de prijsdaling echter bij Albert Heijn waar de prijs van het mandje met € 1,90 oftewel 4,7% daalt. De gemiddelde prijs van de mandjes komt deze week uit op € 38,44 en dat is 2,3% lager dan vorige week. De prijsafstand tussen de hoogst en laagst geprijsde formule – dat zijn deze week resp. Picnic en Lidl – daalt verder, van 10% (week 43) naar 7% deze week.

Evenals vorige week tellen de prijsmeters bij Lidl zeven promoties. Albert Heijn en Jumbo hebben er ieder vier, terwijl Picnic er drie heeft en Plus twee. Elstar-appelen zijn deze week bij drie van de vijf gevolgde formules in de aanbieding. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.