AGF Monitor week 44

0
Leestijd: 2 minuten
Na een onderbreking van een week (herfstvakantie) een nieuwe AGF Monitor. Het algehele prijsniveau klimt weer wat op na de daling van vorige week. Opvallend is wel dat Plus ook deze week onder het prijsniveau van Albert Heijn blijft. De prijsafstand tussen de goedkoopst en duurste formule bedraagt nu 13% en dat is in vergelijking met de afgelopen weken relatief klein.
Plus weet mede door een aantal promoties (paprika, bloemkool en bananen) de prijzen te drukken. Albert Heijn heeft in de 25 AGF-hardlopers maar één aanbieding (bleekselderij), terwijl Lidl er deze week maar liefst zes heeft. Zowel bij Lidl als bij Plus is bloemkool in promotie, maar deze is bij Plus het goedkoopst. Jumbo heeft deze week drie promoties in ons mandje waaronder Elstar-appelen en Conference-peren, die overigens ook bij Lidl in de aanbieding zijn.
De tabel met de details van de aanbiedingen en alle actuele prijzen vindt u op FP+

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. PricingExperts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.