AGF Monitor week 45

0
Leestijd: < 1 minuut
Over de hele linie dalen de prijzen van de mandjes met de 25 AGF-hardlopers deze week. Ook de prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule daalt, van 18% naar 15%. Plus heeft de positie van duurste formule deze week weer overgedaan naar Albert Heijn. Het prijsverschil tussen de twee bedraagt deze week € 0,51.
Evenals vorige week heeft Lidl acht promoties in de top-25 AGF-producten – en evenals vorige week heeft Lidl daarmee het grootste aantal aanbiedingen. Plus volgt met vier promoties, AH met drie en Jumbo met twee. AH en Plus hebben deze week avocado’s in de aanbieding voor € 0,99. Lidl en Jumbo hebben geen promotie met avocado’s, maar ook daar is de prijs € 0,99. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen is te vinden op: FP+
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.