AGF Monitor week 46

0
Leestijd: < 1 minuut

De hardlopers in AGF uit het gemeten mandje zijn evenals vorige week bij alle formules beschikbaar waardoor de prijzen van de mandjes hoger uitvallen dan in de weken daarvoor. Ten opzichte van vorige week zijn Lidl, Albert Heijn, Plus en Picnic in prijs gedaald. Bij Jumbo zijn de prijzen daarentegen licht gestegen. De prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule is deze week 9% (tegen 8% vorige week).

Lidl doet het deze week met vijf promoties relatief rustig aan. Wel heeft Lidl met die vijf aanbiedingen de meeste binnen de 25 populairste AGF-producten. AH en Plus hebben er ieder drie. Jumbo twee en bij Picnic zijn de week alleen handsinaasappelen in de aanbieding. De details van de aanbiedingen en een overzicht van alle actuele prijzen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.