AGF Monitor week 46

0
Leestijd: < 1 minuut

Deze week zien we de prijzen van de mandjes met de meest verkochte AGF-producten over een breed front dalen. Alleen bij Picnic blijft de prijs van het mandje precies gelijk aan de prijs van vorige week. De prijsafstand tussen de laagst en hoogst geprijsde formule blijft evenwel gelijk op 12%. De gemiddelde prijs van de mandjes komt deze week uit op € 38,57 en dat is 0,9% lager dan vorige week. De grootste daling zien we bij Albert Heijn, waar de prijs van het mandje met € 0,73 oftewel 1,9% daalt.

Afgezien van Lidl (acht afprijzingen) is AH deze week met vijf aanbiedingen binnen de 25 populairste AGF-producten ook het meest actief met promoties. Plus heeft namelijk maar twee aanbiedingen, Jumbo één en Picnic geen. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.