AGF Monitor week 47

0
Leestijd: < 1 minuut
Bij alle formules dalen de prijzen deze week, maar bij Lidl het sterkst. Bovendien zien we Plus deze week met de prijs van het mandje met AGF-hardlopers onder die van Jumbo duiken (nadat het vorige week al behoorlijk aandrong). Dat betekent dat Albert Heijn nu met enige afstand het duurst is. De prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule loopt dan ook flink op, van 18% vorige week naar 24% deze week.
Weet Plus de prijzen omlaag te drukken met een flinke lading promoties? Nee, het zijn er deze week drie. Maar Jumbo heeft maar één aanbieding. Dat is er een met perssinaasappels, die de andere formules ook in promotie hebben (en waarbij Lidl de laagste prijs heeft). Bij AH tellen de prijsmeters deze week vijf promoties en bij Lidl toch weer eentje meer. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen is te vinden op: FP+
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.