AGF Monitor week 47

0
Leestijd: < 1 minuut
Sinds de start van deze rubriek, nu zo’n 35 weken geleden, hebben we dit nog niet eerder gezien: Jumbo is goedkoper dan Lidl. Dat wil zeggen, het mandje met 25 AGF-hardlopers is deze week bij Jumbo lager geprijsd dan bij Lidl. Het prijsverschil is niet spectaculair (€ 0,54), maar toch. Plus is deze week opnieuw goedkoper dan Albert Heijn. Het prijsverschil tussen de goedkoopste en duurste formule bedraagt nu slechts 6%.
Jumbo heeft deze week drie promoties (Elstar-appelen, Conference-peren en handsinaasappelen), Lidl heeft er twee (pitloze witte druiven en perssinaasappelen). Bij Plus zijn de (fairtrade) bananen in de aanbieding en de bleekselderij. AH heeft deze week witlof, meloen en zowel hand- als perssinaasappelen. Bekijk de tabel voor de details van promoties en alle actuele prijzen op FP+

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. PricingExperts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.