AGF Monitor week 48

0
Leestijd: < 1 minuut
Bij alle formules gaan de prijzen deze week omhoog. Alleen bij Jumbo gebeurt dat in mindere mate en dat nog wel zonder promoties. Na Lidl is Jumbo daarmee weer de goedkoopste (zou het in Veghel zijn opgevallen dat de prijs van het hier gemeten mandje vorige week hoger uitviel dan dat van Plus?). Door de prijsbewegingen is de prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule deze week weer iets gedaald, van 24% naar 22%.
Zoals gezegd is Jumbo deze week geheel promotieloos (echt EDLP). Maar ook de overige formules doen het rustig aan aanbiedingen in AGF. En zo kan het dat Plus met vier aanbiedingen de lijst aanvoert. Lidl en Albert Heijn hebben er ieder drie. Deze twee formules hebben deze week ook een overlappende promotie; een bakje (125 gram) frambozen is bij AH in de aanbieding voor € 1,99, bij Lidl voor € 0,99. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen is te vinden op: FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.