AGF Monitor week 48

0
Leestijd: < 1 minuut

Zowel mandjes die dalen in prijs als mandjes die stijgen in prijs deze week. En daardoor ook weer gewijzigde verhoudingen ten opzichte van vorige week, want Albert Heijn heeft zijn positie van duurste formule als het gaat om AGF weer overgedaan aan Plus. Sterker nog, AH duikt deze week ook onder de prijs van Jumbo, al scheelt het maar zes cent.

Best bijzonder om nu te zien dat Picnic de formule is die Lidl qua prijs het dichtst genaderd is. De prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule bedraagt deze week 11% (vorige week nog 17%).

Lidl heeft in week 48 weer de meeste aanbiedingen in de 25 populairste AGF-producten: zeven stuks. AH en Plus hebben er ieder vier, Jumbo en Picnic hebben er ieder twee. Mandarijnen zijn deze week bij vier van de vijf gevolgde formules in promotie. De details van de aanbiedingen en een overzicht van alle actuele prijzen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.