AGF Monitor week 49

0
Leestijd: < 1 minuut
Over de hele linie dalen deze week de prijzen van de 25 populairste AGF-artikelen. Bij Albert Heijn dalen de prijzen echter het meest, waardoor de prijs van het AH-mandje net onder dat Plus uitkomt. De prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule daalt daardoor deze week flink, van 22% naar 15%.
Jumbo is deze week weer geheel promotieloos (althans, wat betreft de hier gemeten producten). En opnieuw heeft Lidl niet het grootste aantal promoties. Dat is deze week AH, na Plus vorige week. AH heeft er zes, Lidl drie en Plus twee. Er is deze week geen enkel product in de aanbieding dat ook bij een van de andere formules in de aanbieding is. De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen is te vinden op: FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.