AGF Monitor week 49

0
Leestijd: < 1 minuut

Het mandje met AGF-hardlopers is deze week niet compleet en daardoor dalen de prijzen bij alle gemeten formules. Maar de formules dalen uiteraard niet even hard. Oftewel er zijn ten opzichte van vorige week toch opvallende verschuivingen. Zo lag de prijs van het mandje van Albert Heijn vorige week nog onder die van Plus en zelfs Jumbo, maar komt AH deze weer als duurste uit de bus (al scheelt het maar vier cent met Plus). De prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule loopt weer aardig op, van 11% vorige week naar 17% deze week.

Zoals gebruikelijk heeft Lidl ook deze week het grootste aantal promoties in de 25 populairste AGF-producten. Albert Heijn heeft vijf aanbiedingen, Picnic drie, Jumbo twee en Plus één (rode paprika voor € 0,49). De details van de aanbiedingen en een overzicht van alle actuele prijzen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.