AGF Monitor week 5

0
Leestijd: < 1 minuut

Deze week weer een vergelijking van een compleet mandje met AGF-hardlopers. Picnic is de enige formule waar de prijs van het mandje boven de 40 euro uitkomt, terwijl de gemiddelde prijs van de mandjes deze week op € 37,84 uitkomt. De prijsafstand tussen het laagst en het hoogst en laagst geprijsde mandje daalt deze week nog wat verder: van 15% vorige week, naar nu 14%.

Kijken we naar de promoties binnen de 25 populairste AGF-producten, dan is Lidl met zes aanbiedingen deze week het meest actief. Jumbo en Dirk volgen met ieder vier promoties, terwijl Albert Heijn en Plus er ieder drie hebben. Picnic heeft deze week geen aanbiedingen binnen de gemeten AGF-hardlopers. Mandarijnen zijn deze week bij drie van de zes gevolgde formules in promotie. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.