AGF Monitor week 50

0
Leestijd: < 1 minuut
Hoewel de prijzen van alle mandjes deze week dalen, heeft Lidl een extra draai aan de prijsknop gegeven (vooral verzoorzaakt door promoties) waardoor de prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule flink stijgt ten opzichte van vorige week. Die prijsafstand loopt namelijk op van 15% naar 24%. Daarbij heeft Plus het stokje van duurste formule weer even overgedaan aan Albert Heijn.
Zoals gezegd weet Lidl de prijzen deze week extra omlaag te drukken door een groot aantal promoties. 10 van de 25 AGF-hardlopers zijn namelijk in de aanbieding. Dat is zelfs voor Lidl veel. AH heeft de helft van dat aantal aanbiedingen, Plus heeft er vier en Jumbo heeft er twee.
Bij Lidl zijn zowel hand- als perssinaasappels in de aanbieding, terwijl Jumbo deze week perssinaasappels in promotie heeft en daarbij dezelfde afprijzing heeft als Lidl (€ 1,99 voor een netje). De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen is te vinden op: FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.