AGF Monitor week 50

0
Leestijd: < 1 minuut

Alle in het mandje van de AGF Monitor gemeten hardlopers zijn weer compleet, wat resulteert in fors hogere mandjesprijzen ten opzichte van vorige week. De onderlinge verhoudingen blijven grotendeels gehandhaafd: Albert Heijn komt opnieuw als duurste uit de bus en nu is het verschil met Plus ook wat groter. Verder zoeken Jumbo en Picnic elkaar qua prijs op, al blijft Pincic toch nog een kleine 50 cent goedkoper. De prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule bedraagt deze week 16%, een procentje minder dan vorige week.

Met negen promoties is Lidl ook deze week weer het meest actief in de top-25 AGF-hardlopers. AH heeft vijf aanbiedingen, Jumbo vier, Plus drie en Picnic twee. Broccoli is deze week bij drie (Lidl, AH en Plus) van de vijf gevolgde formules in de aanbieding, waarbij Lidl en Plus de laagste prijs hebben (€ 0,69). De details van de aanbiedingen en een overzicht van alle actuele prijzen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.