AGF Monitor week 50

0
Leestijd: < 1 minuut

En net zo snel ligt de prijs van het Plus-mandje weer het dichtst bij die van het Lidl-mandje net zoals in week 48. Oorzaak is behalve de prijsdaling bij Plus vooral de sterke stijging van de prijzen van de AGF-hardlopers bij Lidl. Door deze stevige prijsbeweging bij Lidl daalt deze week ook de prijsafstand tussen de duurste en goedkoopste formule, en wel van 19% vorige week naar 11% nu.

Ondanks de hogere prijs van het Lidl-mandje heeft de discounter deze week toch het grootste aantal promoties. Zes, om precies te zijn. Albert Heijn heeft er drie, Plus twee. Jumbo en Picnic hebben ieder één aanbieding in de 25 populairste AGF-producten. Verpakte sinaasappelen zijn deze week bij drie van de vijf gevolgde formules in promotie. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Alle AGF-hardlopers zijn deze week beschikbaar bij de gevolgde formules.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.