AGF Monitor week 50

0
Leestijd: < 1 minuut
Met name Jumbo en Albert Heijn draaien deze week aan de prijsknop. Opwaarts, wel te verstaan. Daardoor is nu zelfs het prijsverschil tussen Jumbo en Plus aanzienlijk verkleind. Bij Albert Heijn is het mandje met 25 AGF-hardlopers deze week met afstand het duurst. Het prijsverschil tussen de duurste en goedkoopste formule bedraagt nu 17%
Plus heeft deze week vier promoties in de AGF top-25 (bospeen, broccoli, bananen en perssinaasappels). AH en Lidl hebben er ieder twee. Frambozen en perssinaasappels bij AH en broccoli en druiven bij Lidl. Bij Jumbo zijn deze week alleen de verpakte handsinaasappelen in de aanbieding.
Alle actuele prijzen en de details van de promoties vindt u op FP+

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. PricingExperts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.