AGF Monitor week 51

0
Leestijd: < 1 minuut

Bleekselderij blijkt een hardnekkig manco bij Picnic en is nog altijd niet beschikbaar. De online supermarkt heeft daarentegen wel biologische bleekselderij beschikbaar, maar biologische bleekselderij behoort niet tot de meest verkochte AGF-producten. Maar doordat er ten opzichte van vorige week weer meer producten in de vergelijking zijn meegenomen, stijgen de prijzen van de mandjes weer.

De gemiddelde prijs van de mandjes komt deze week uit op € 35,99, terwijl de prijsafstand tussen het laagst en hoogst geprijsde mandje op 21% uitkomt (vorige week: 25%). Dirk heeft deze week weer het voordeligste mandje.

Dirk komt tot die laagste prijs met maar één promotie (bloemkool). Aan de andere kant van het spectrum komen we Lidl tegen met 15 promoties binnen de 25 populairste AGF-producten. Albert Heijn heeft deze week vier aanbiedingen, Jumbo en Plus ieder twee en Picnic geen. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.