AGF Monitor week 52

0
Leestijd: < 1 minuut
Ook in de laatste week van het jaar nog een AGF Monitor. Met nog flinke bewegingen. Zodanig zelfs dat de prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule ten opzichte van vorige week is gehalveerd! Die prijsafstand is nu 10%. Aan de bovenkant duikt Plus opnieuw onder Albert Heijn, terwijl bij Lidl de prijs van ons mandje oploopt, onder meer door een gebrek aan promoties.
Deze week geen aanbiedingen bij Lidl in de 25 AGF-hardlopers dus. Ook Jumbo doet het met één aanbieding (perssinaasappelen) deze week rustig aan. Plus en AH hebben deze week ieder drie promoties. Bloemkool, Conference-handperen en handsinaasappelen bij Plus en broccoli, pitloze druiven en – evenals Jumbo – perssinaasappelen bij AH. De details van de promoties en alle actuele prijzen zijn te vinden op FP+
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
Pricing Experts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.