AGF Monitor week 6

0
Leestijd: < 1 minuut

Uiteraard zal het toeval zijn, maar de mandjes met AGF-hardlopers van Albert Heijn en Lidl hebben deze week exact dezelfde prijs. Daar ligt in het geval van AH een prijsdaling aan ten grondslag, in het geval van Lidl gaat het om prijsstijging. De gemiddelde prijs van de mandjes komt deze week uit op € 37,52. Dat is een procent hoger dan vorige week. De prijsafstand tussen het laagst (Dirk) en hoogst (Picnic) geprijsde mandje is deze week 20% (week 5: 23%).

Bij AH tellen de prijsmeters deze de meeste promoties: zeven. Dirk is daarna het meest actief met vijf aanbiedingen, dan volgt Lidl met vier en dan Jumbo en Plus met ieder drie. Picnic heeft deze week geen aanbiedingen binnen de 25 populairste AGF-producten. Het overzicht met alle actuele prijzen en aanbiedingen is te vinden op FP+.

Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Over Pricing Experts

PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.