AGF Monitor week 7

0
Leestijd: < 1 minuut
Bijzondere prijsbewegingen deze week: het mandje met de 25 hardlopers in AGF stijgt bij Lidl in prijs, terwijl de prijzen bij de andere formules juist dalen. Het levert een sterk afgenomen prijsafstand tussen de goedkoopste en duurste formule op. Deze daalt namelijk van 20% vorige week, naar 12% deze week. En dan Plus: de prijs van het mandje bij Plus daalt deze week niet alleen onder die van Albert Heijn, maar ook onder die van Jumbo.
De prijzen dalen bij Plus onder meer door een aantal afprijzingen, al heeft de retailer deze week niet de meeste promoties. De meeste promoties heeft Albert Heijn (5), gevolgd door Plus met vier, Lidl met drie en Jumbo met twee. Bloemkool is deze week bij alle vier de formules in de aanbieding, waarbij Plus met € 1,29 de diepste afprijzing heeft.De details van de aanbiedingen en een overzicht alle actuele prijzen zijn zoals gebruikelijk te vinden op: FP+.
Disclaimer: Deze informatie wordt wekelijks met de grootste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er afwijkende prijzen en/of promoties worden waargenomen. Pricing Experts en FoodPersonality aanvaarden hiervoor geen verantwoordelijkheid.
Over Pricing Experts
PricingExperts uit Amersfoort is een gerenommeerd bureau dat sinds 2007 o.a. prijsmetingen verzorgt voor grote retailers en fabrikanten. Zo worden onder meer tweemaal per week meer dan 200 AGF-artikelen gemeten bij de grootste retailers inclusief Picnic, met (waar relevant) gewicht, land van herkomst en geldende promoties. Belangstellenden kunnen op flexibele basis hun eigen gewenste producten hieruit gerapporteerd krijgen van elke gewenste retailer.