AH XL opent op Zaanse Zorgboulevard en lanceert ‘Samen Zaans’

0
Leestijd: 2 minuten
Vandaag is een volledig nieuwe Albert Heijn XL aan de Zorgboulevard bij het Zaans Medisch Centrum (ZMC) geopend. Albert Heijn, het ZMC en de ZaanApotheek participeren gezamenlijk in de Zorgboulevard, die als doel heeft een brug te slaan tussen ziek en gezond. In de allernieuwste AH XL van Nederland worden klanten volop geïnspireerd door nieuw assortiment en innovatieve concepten, zoals de verse kruidenpluktuin, versgebrande noten, een volledig AH to Go-assortiment en een groot Scan & Go-gedeelte. Vers speelt in deze nieuwe AH XL een belangrijke rol, net als energiebesparende maatregelen.
De winkel heeft ruime gangpaden die zorgen voor een overzichtelijkheid voor klanten. Een groot Scan & Go-gedeelte moet zorgen voor extra betaalgemak. Op het vlak van duurzaamheid is ook deze AH XL weer voorzien van een reeks aan innovatieve energiebesparende maatregelen. De winkel is daarnaast volledig voorzien van led-verlichting die werkt op bewegingssensoren.
Albert Heijn spreekt bij de nieuwe AH XL aan de Zorgboulevard bij het ZMC van een indrukwekkend samenspel van 130 jaar supermarktinnovatie en een bundeling van lokale Zaanse krachten in het winkelconcept ‘Samen Zaans’. Het is een elkaar versterkend foodconcept waarin Albert Heijn optrekt met vier Zaanse ‘Vers uit de streek’-ondernemers (The Bakery, De Koffiezaak, Fresh Flowers en Slagerij Van ‘t Oever) die prat gaan op ambacht, kennis, persoonlijke aandacht en beleving van hun product.
Samen Zaans foodconcept
Waar in het ZMC de Zaanse rijke historie terug te zien is in de vorm van immense lijntekeningen, is dit ook het geval voor de ondernemende historie van Albert Heijn. De verbeelding van Zaans cultureel erfgoed in optima forma.
De Zorgboulevard ligt prominent aan een van de belangrijkste invalsroutes voor Zaandam en is daardoor goed bereikbaar voor de hele Zaanstreek. Met ‘Samen Zaans’ richt Albert Heijn zich samen met de eveneens nieuwe Gall & Gall en Etos op de dagelijkse stroom van bezoekers en patiënten, personeel uit stad en regio, maar logischerwijze ook op alle bewoners uit de omgeving. Zo is een ziekenhuisbezoek goed te combineren met boodschappen doen. Er is een tevens een gratis parkeergelegenheid gerealiseerd om boodschappen doen nog makkelijker te maken (eerste half uur voor alle bezoekers en het eerste uur bij AH boodschappen vanaf 10 euro). Aan de snelwegzijde is tevens een Pick Up Point, waar klanten de op ah.nl bestelde boodschappen kunnen ophalen.