Albert Heijn komt met voetbalplaatjes 2.0

0

Vanaf maandag 6 januari zijn er weer voetbalplaatjes verkrijgbaar in de winkels van Albert Heijn (en bij online bestellingen). Er zijn dit jaar 252 unieke plaatjes van spelers van de 18 Eredivisieclubs, het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen. De plaatjes zijn nu nog specialer met mooie actiefoto’s. In de twee tv-commercials rondom de spaaractie spelen de voetballers Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Steven Berghuis en Jackie Groenen een opvallende hoofdrol.

Vier voetbalgames

Albert Heijn zet volop in op digitaal gemak. Daarom vernieuwt AH ook de nieuwe voetbalplaatjesactie. De nieuwe voetbalplaatjes kunnen worden gescand met een speciale AH Voetbal-app waarmee je toegang krijgt tot vier voetbalgames waarmee je tegen vrienden kunt spelen. De gescande voetbalhelden worden met iedere gespeelde wedstrijd meer waard. In de ranglijst kan je zien wie de kampioen is van jouw vriendenlijst. De app is verkrijgbaar in de App Store en -vanaf begin volgende week- via Google Play en blijft tot eind 2020 actief.

Voor alle voetbalplaatjes is er een prachtig verzamelboek vol leuke weetjes, spelletjes en invuloefeningen. De populaire AH Voetbal App is eveneens terug. Daar kunnen gespaarde plaatjes gescand worden om ze toe te voegen aan je digitale verzameling.

Spaarversnellers

Bij iedere € 10 aan (online) boodschappen krijgen klanten een setje van vier voetbalplaatjes. In januari en februari zijn er regelmatig ‘spaarversnellers’, Bonus-producten waarbij klanten extra voetbalplaatjes krijgen. Het verzamelboek is verkrijgbaar voor € 1,49. De spaaractie duurt tot en met zondag 16 februari.

Partner KNVB

Met deze spaaractie start Albert Heijn direct aan het begin van het jaar het oranjegevoel van EURO2020. Dat is niet toevallig: Albert Heijn is vanaf september een van de partners van de KNVB voor het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen. Ook werken de supermarktketen en de KNVB samen op het vlak van gezond eten en bewegen.

Commercials

In een speciale tv-commercial over de nieuwe voetbalplaatjesspaaractie ontvangt supermarktmanager Ilse de voetballers Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Steven Berghuis in haar winkel. Natuurlijk komen vriend Bart en zoon Tommy langs voor handtekeningen en het voetbalplaatjesverzamelboek. In een tweede commercial zien we ook Oranje-leeuwin Jackie Groenen.