Aldi lanceert Net zo-campagne

0
Leestijd: < 1 minuut

Aldi heeft in het kader van ‘terug van vakantie’ en de start van het nieuwe schooljaar een nieuwe campagne gelanceerd. De discounter helpt klanten met onder andere tips, recepten en ‘Extra Volume Voordeel’-aanbiedingen net zo weer aan de bak, maar dan goedkoper. De omnichannelcampagne is vanaf vandaag te zien.

In de nieuwe tv-commercial staan momenten centraal die herkenbaar zijn voor het einde van de vakantie. Denk aan het zetten van de wekker, het inpakken van de schooltas en het vullen van de koelkast en voorraadkasten met alledaagse boodschappen.

Daarmee laat Aldi naar eigen zeggen zien dat je net zo weer aan de bak kunt, maar dan goedkoper. De discounter heeft namelijk alles in huis voor een frisse start en dankzij de Extra Volume Voordeel aanbiedingen nu extra voordelig.

Op het nieuwe contentplatform Altijd Aldi worden daarnaast tips en recepten gedeeld die helpen om weer fris en voordelig aan de bak te gaan. Zo kunnen klanten inspiratie opdoen voor lunchideeën of gezonde tussendoortjes.

Verder zijn er tips te lezen over hoe je de voorraadkast kan organiseren als een professional en hoe je zorgt voor een snellere ochtendroutine. Kortom, op Altijd Aldi vinden klanten de beste tips voor elk moment en elk budget.

Ook op Aldi’s Facebook en Instagram is de nodige kookinspiratie te vinden. Samen met Vet Gezellig Eten worden snel en voordelig de lekkerste maaltijden bereid voor lunch en diner.