Rabobank herfinanciert Spar
Rabobank herfinanciert Spar Shelflife

Rabobank herfinanciert Spar

Algemeen

Spar Holding heeft voor de herfinanciering een contract met Rabobank International gesloten. Rabobank is daarmee tevens huisbankier van Spar Holding geworden. “We wilden onze financiering niet langer bij twee banken onderbrengen”, aldus bedrijfseconomisch directeur Jaap Tukker. Volgens Spar stelt het nieuwe contract het bedrijf in staat snel in te spelen op ontwikkelingen in de markt.

Rabobank International is met het sluiten van het herfinancieringcontract huisbankier van Spar Holding geworden. De situatie waarin werd samengewerkt met twee verschillende banken werkte volgens bedrijfseconomisch directeur Jaap Tukker in de praktijk te lastig en vertragend.

Na gesprekken met diverse banken heeft Spar uiteindelijk voor Rabobank International gekozen. Jaap Tukker: “De Rabobank past goed bij Spar gezien het coöperatieve karakter van beide bedrijven. Maar ook de voorwaarden en condities van Rabo waren het beste”.

Met de herfinanciering heeft Spar Holding voldoende financiële ruimte - zowel op de korte als middellange termijn- om snel in te kunnen spelen op ontwikkelingen in de markt.

“We hebben een financieel gezond bedrijf en hebben nu de zekerheid van voldoende financiële ruimte”, verklaart Tukker.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures