Amazing Oriental: grootste Aziatische supermarkt

0
Leestijd: 2 minuten

Amazing Oriental heeft in Den Haag Ypenburg de grootste Aziatische supermarkt van Nederland geopend. Op de locatie aan de Laan van Haamstede 36 opende het bedrijf gisteren een supermarkt met restaurant en groothandel. Het aangrenzende distributiecentrum zal begin 2017 in gebruik worden genomen. De ‘vestiging Ypenburg’ is meteen de twintigste vestiging van Amazing Oriental.
Aan vernieuwing in elk geval geen gebrek op de nieuwe locatie. Op een perceeloppervlakte van 14.000m² liggen een supermarkt (1.500m²), een groothandel (1.000m²), een restaurant (300m²) en een distributiecentrum (7.000m²). Alles onder één dak, goed bereikbaar (langs de A13) én voorzien van voldoende gratis parkeerruimte.

Martin Chan, CEO Amazing Oriental

“Een one-stop-shop voor de particulier en de professional”, aldus Martin Chan – algemeen directeur van Amazing Oriental (foto). “Een totaalbeleving voor de liefhebber van de Aziatische keuken. Ideaal om een dagje erop uit te gaan! Bovendien een mooie weergave van onze organisatie, waarbij alle disciplines van Amazing Oriental perfect samenkomen. Dat dit ook nog eens in ons dertigste jubileumjaar gebeurt, maakt ons extra trots.
De vestiging van Ypenburg gaat wel ten koste van de toko in Delft, die afgelopen zondag is gesloten.

Dit is de eerste supermarkt van Amazing Oriental met een eigen restaurant. Een restaurant dat zeven dagen per week geopend zal zijn en ruimte biedt aan circa 120 gasten. Bovendien heeft het restaurant van Amazing Oriental een uitgebreide menukaart. Bezoekers kunnen hier terecht voor de echte smaken uit onder andere de Chinese, Japanse, Koreaanse, Indonesische of Vietnamese keuken. De ruime openingstijden zijn ideaal voor mensen die na het shoppen een hapje willen snacken of lunchen of aan het einde van de dag nog willen eten. Ook take-away is mogelijk.
De officiële opening zal na de zomervakantie plaatsvinden en staat gepland voor vrijdag 9 september. Tijdens deze opening staat er onder andere een leeuwendans op het programma.
Amazing Oriental telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen, een webshop, en er werken meer dan vijfhonderd mensen. Het hoofdkantoor van de Oriental Group is gevestigd in Hoofddorp. Het aanbod van producten is sinds de oprichting in 1986 uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan tienduizend authentieke A-merken uit Azië. Een compleet assortiment voor consumenten en horecabedrijven.