Annexum breidt supermarktfonds uit met portefeuille Accres

0
Leestijd: < 1 minuut

Vastgoedbeleggingsmaatschappij Annexum heeft een supermarktportefeuille verworven van verkopende partij Accres Real Estate. De portefeuille omvat vijf supermarkten, dagwinkels en enkele woningen gelegen in Amersfoort, Den Haag, Gouda, Hollandscheveld en Rotterdam.

Huurders zijn onder meer supermarktketens Albert Heijn, Dirk, Jumbo en Plus. De totale verhuurde vloeroppervlakte bedraagt circa 10.000 m2. De panden worden onderdeel van het Supermarkt Fonds Nederland, dat wordt beheerd door Annexum. Met deze aankoop is het Supermarkt Fonds Nederland uitgegroeid tot een fonds met 26 supermarktpanden, verspreid over heel Nederland.

Later dit jaar wordt een emissie voor dit nieuw verworven fonds verwacht. Annexum is in deze transactie bijgestaan door Loyens & Loeff en makelaar en vastgoedadviseur SuperVastgoed.

Annexum is gespecialiseerd in het structureren, plaatsen en beheren van vastgoedbeleggingsproducten voor de particuliere en institutionele markt. Via het bedrijf investeren particuliere beleggers in kantoren, supermarkten, winkels, woningen en meer. Sinds de start in 2000 heeft de beleggingsmaatschappij veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt opgebouwd en is met € 900 miljoen onder beheer een voortrekker in het transparant maken van beleggingsproducten voor de particuliere belegger.