Arjan Hol van Superunie naar Maxxam

0
Arjan Hol treedt per 1 februari in dienst van inkooporganisatie Maxxam. Hij krijgt daar de functie van inkoper. Hij zal in zijn fuctie gaan rapporteren aan inkoopdirecteur Hans-Peter Kok. Hol (37) komt van Superunie, waar hij ook inkoper was.
Hol vervult bij Maxxam de vacature die is ontstaan door het vertrek van inkoper Frans Gockel, die na vijf jaar bij Maxxam een functie heeft aanvaard bij Aldi. “Met de komst van Arjan kunnen we, gezien zijn jarenlange ervaring, de professionaliteit van Maxxam continueren”, aldus Hans-Peter Kok.
Behalve inkoopervaring bij Superunie heeft Hol ook specifieke ervaring in de foodservicemarkt opgedaan als category buyer bij Sodexo.
De komst van Hol is volgens Hans-Peter Kok van groot belang om de groei- en inkoopdoelstellingen van Maxxam te kunnen realiseren. Deze zijn erop gericht om te zorgen voor concurrerende inkoopcondities voor haar leden. Hol wordt toegevoegd aan het ervaren inkoopteam dat bestaat uit de inkopers Hans van der Struik, Rogier Fakkeldij, Erik Menger en de inkoopassistenten Bas de Kruijff en Marjolein Steenbeek.
Maxxam verzorgt de inkoop voor de bij haar aangesloten leden, zijnde: Hanos Nederland, Lekkerland Nederland, Makro Nederland, de Coöperatieve Vereniging Pascal-Ede (die bestaat uit Horesca Nederland en de TopClass Group), de Vereenigde Hollandsche Compagnie (VHC) en Bidfood (voorheen Deli XL).