Benoemingen AH: Philip Padberg naar AH.nl, Rob Heesen naar AH to go

0
Leestijd: < 1 minuut

Albert Heijn benoemt Philip Padberg (36) tot general manager van AH.nl. Padberg was de afgelopen drie jaar bij maaltijdbezorger Deliveroo eindverantwoordelijk voor Continental Europe en Nederland. Padberg neemt het stokje over van Selma Postma, die vorige maand werd benoemd tot brand president van Peapod in de Verenigde Staten. Daarnaast wordt Rob Heesen (47) general manager van AH to go. Heesen volgt daarmee Jan-Willem Dockheer op die Ahold Delhaize verlaat.

Heesen heeft een grote ervaring in (food)retail. In zijn laatste rol was hij algemeen directeur bij Blokker en daarvoor vervulde hij lang tal van commerciële directiefuncties bij Hema en Super de Boer. Jan van Dam, directeur specialty stores & new markets Albert Heijn, is verheugd met de overstap van Padberg en Heesen: “We verwelkomen deze twee energieke en ervaren managers graag binnen Albert Heijn. Philip Padberg heeft uitgebreide ervaring met het succesvol leiden van een vernieuwende e-commerce dienst met veel ambitie. De markt voor bezorgdiensten is enorm in beweging en Philip kan hier veel toevoegen.”

“Rob Heesen is een oude bekende die bij Etos zijn eerste retail-ervaring opdeed. In de competitieve markt van food on the go is AH to go een groeiend convenience merk. Met zijn management-ervaring en expertise in food retail & food service kan Rob de groei en innovatie van AH to go in goede banen leiden. Ik wil ook Jan-Willem bedanken voor de groei en vernieuwing die hij AH to go heeft gebracht, waaronder recent de succesvolle introductie van Tap to go. Wij wensen hem alle succes in zijn nieuwe uitdaging.”