Biologisch Product van het Jaar 2021: schrijf je product nu in!

0
Leestijd: < 1 minuut

De inschrijfperiode voor de verkiezing Biologisch Product van het Jaar 2021 is gestart. De verkziezing is een initiatief van Bionext, de ketenorganisatie voor biologische landbouw en voeding. In tegenstelling tot eerdere edities, waar bezoekers van de jaarlijkse biobeurs in Zwolle de winaars mede bepaalden, wordt in de komende editie de (biologische) consument gevraagd zijn of haar stem uit te brengen op de genomineerde producten.

Daarnaast beoordeelt ook een vakjury bestaande uit trendwatcher (en columnist bij FoodPersonality) Anneke Ammerlaan, bio-ondernemer Rob van Marlen en Bionext-directeur Michaël Wilde de inzendingen. Zij wegen de uitslag van de consumentenstemming mee in hun eindoordeel.

De inschrijfperiode sluit op 24 november. Van 8 december tot en met 4 januari kan er dan online gestemd worden. Op 20 januari wordt dan de winnaar van de verkiezing bekend gemaakt. Meer informatie over de verkiezing en de procedure is te vinden op de website van de verkiezing. Inschrijven kan hier.