Björn Kuipers heeft beste Jumbo

0
Leestijd: < 1 minuut

Jumbo Kuipers in Oldenzaal is gisteren uitgeroepen tot beste Jumbo van Nederland. Als tweede eindigde Jumbo Veldhoven, terwijl de Jumbo van Casper Heine in Eerbeek derde werd. Tijdens een feestelijke uitreiking in Hilversum werden de prijzen – de Gouden Jumbo’s – aan de winnende winkelteams uitgereikt. De landelijke landelijke winkelwedstrijd van Jumbo Supermarkten beleeft dit jaar zijn derde editie. Ruim 500 juryleden beoordeelden zo’n 580 Jumbo-winkels.
De winkel van ondernemer (en topvoetbalscheidsrechter) Björn Kuipers en zijn vrouw Marlies behaalde ook al in de tussenrondes de hoogste scores. Uiteindelijk ging ook de overall-overwinning naar Jumbo Kuipers in Oldenzaal.

“Ik ben ontzettend trots op alle medewerkers van Jumbo”, vertelt Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten. “De betrokkenheid en de wil om samen de beste prestatie neer te zetten, is inspirerend. Deze inzet in combinatie met de unieke Jumbo-formule is kenmerkend voor het succes van de winkels. Maar, zoals bij iedere wedstrijd, kan er maar één winnaar zijn. Dit jaar stak Jumbo Oldenzaal er met kop en schouders bovenuit. Een geweldige prestatie!”