Björn Bertrand nieuwe directeur Vastgoed & Ontwikkeling Plus

0
Leestijd: < 1 minuut

Plus maakt bekend dat Björn Bertrand per 1 juni 2020 toetreedt tot de directie van Plus Retail als directeur Vastgoed & Ontwikkeling. Hij volgt daarmee Luuk Lantinga op, die vandaag met pensioen is gegaan.

Bertrand heeft ruime ervaring in strategische ontwikkeling en acquisitie en is gespecialiseerd in retailvastgoed. Hij startte zijn carrière bij Atos Consulting als Business Consultant. Vervolgens is hij naar Ahold gegaan waar hij diverse leidinggevende posities heeft vervuld, waaronder operationeel manager en manager Location Strategy met verantwoordelijkheid voor vestigingsvraagstukken en tactische groei.

Bij Jumbo heeft hij als manager Real Estate Strategy & Analyse (en a.i. acquisitie & ontwikkeling) zich verder gespecialiseerd in strategische ontwikkeling, een sterke vastgoed portfolio neergezet, bijgedragen aan diverse overnames en zijn netwerk en kennis van lokale marktgebieden versterkt. In zijn laatste rol bij Boels Rental was Bertrand als directeur verantwoordelijk voor de directiegebieden Strategy, M&A and Real Estate binnen Europa.

Duncan Hoy: “We zijn verheugd dat Björn Bertrand ons team komt versterken. Björn is strategisch en analytisch sterk, heeft ruime ervaring binnen retail en grote expertise in retailvastgoed. Met zijn kennis en ervaring gaan we samen verder bouwen aan het succes van Plus.”

Bertrand start per 1 juni 2020. Hij wordt dan tevens lid van het directieteam van Plus Retail.