Bob Mulder nieuwe sales director FrieslandCampina Consumer Dairy Netherlands

0
Leestijd: 2 minuten

Met ingang van 1 oktober 2022 is Bob Mulder de nieuwe sales director van FrieslandCampina Consumer Dairy Netherlands. Hij volgt daarmee Dieuwer van Staveren op die managing director van FrieslandCampina in Duitsland wordt.

Mulder is in november 2017 gestart bij FrieslandCampina in de rol van customer development director en vervult momenteel de functie van director Channel & Category Development. In de jaren daarvoor heeft Mulder diverse functies vervuld in sales, category management en (trade) Marketing binnen Unilever, Euroma en Hero Nederland.

In de functie van sales director zal Mulder rapporteren aan Dustin Woodward – managing director Consumer Dairy Netherlands & Export Europe. Bob Mulder: “Ik kijk er naar uit om, samen met het team en onze klanten, verdere stappen te zetten in de verduurzaming van de Nederlandse zuivel. Dit zullen wij doen met een sterk en divers portfolio in alle relevante kanalen, om zo de huidige uitdagende marktomstandigheden te overwinnen.”

Dieuwer van Staveren zet haar carrière binnen FrieslandCampina voort in Duitsland, waar zij als managing director van FrieslandCampina Germany wordt benoemd. Zij zal in deze functie rapporten aan Jan Kruise (senior vice President F&B CD Europe).

Van Staveren heeft als sales director een grote bijdrage geleverd aan de commerciële groei, met een sterke focus op het verwaarden van duurzaamheid. Verder heeft Van Staveren zich actief beziggehouden met het groeien en ontwikkelen van het personeel, het hoog op de agenda zetten van inclusiviteit en diversiteit – en het leveren van een all time record Revenue Growth Management ambitie in uitdagende omstandigheden.

Dustin Woodward: “Met deze wijzigingen zetten we de koers voort die Dieuwer slagvaardig heeft ingezet. Met Bob is er een natuurlijke opvolger in huis die uitgebreide kennis heeft van de markt, kanalen en klanten en ik ben ervan overtuigd dat hij het verschil zal maken in onze visie om duurzame groei te realiseren voor een gezonder Nederland.”