Boon neemt drie Super de Boers over

0
Leestijd: < 1 minuut

Boon Beheer neemt drie Super de Boers over van Jumbo. Het gaat om vestigingen in Leimuiden, Zeist en Zwijndrecht. Vanaf week 41 worden ze omgebouwd naar de MCD-formule, zo maakt Boon Beheer bekend. Met de overname ‘verhuist’ ook een zelfstandig ondernemer mee, de andere vestigingen zijn Super de Boer-filialen.

 

De zelfstandig ondernemer die naar Boon Beheer overstapt is Pieter van Vliet met zijn winkel in Leimuiden. De winkel van Van Vliet meet thans. 1.000 m2 vvo, maar er liggen plannen voor een volledig nieuwe winkel in 2015. De overgenomen Super de Boer-vestiging in Zeist is 1.400 m2 vvo groot en die in Zwijndrecht 1.300 m2 vvo. Alle betrokken medewerkers zullen straks bij MCD werken.

 

Directeur Klaas Boon over de overname: “Wij zijn zeer verheugd dat wij deze drie prachtige winkels aan onze MCD-keten kunnen toevoegen. Een welkome aanvulling! Ook de ondernemer en de medewerkers zijn positief over de toetreding tot onze organisatie en zijn ervan overtuigd dat zij zich snel thuis zullen voelen.”

 

De ombouw van de winkels wordt opgepakt zodra Boon Beheer klaar is met de invulling van de vestiging in Aarle-Rixtel.