Coronatijd: restaurant in Baarn verkoopt nu inventaris

0
Leestijd: < 1 minuut

‘Corona maakt alles vloeibaar’. O, een zin waar je op een gegeven moment wel echt genoeg van hebt. Hij is waar als een koe, maar bij de zoveelste volgende melkronde heb je er wel genoeg van. Maar dit is dan wel weer aardig: een restaurant dat zijn assortiment wijnen en zijn inrichting te koop aanbiedt op Black Friday.

In Baarn heb je een restaurant met de naam Cosa. Zoals elk restaurant heeft ook Cosa het vast niet makkelijk in een periode van ‘horeca dicht’. Wat hebben de mensen van Cosa nu bedacht? Een ‘garageverkoop’ op Black Friday, door Cosa zelf ‘de Black Friday Garage Sale’ genoemd. En dat is de verkoop van wat? Van gerechten? Nee. Van de inrichting, van het servies, van het bestek, van allerlei accessoires en zelfs van de voorraad uit de wijnkelder. Zoals: “Ben je op zoek naar dat unieke vintage meubelstuk? Banken, stoelen, kasten, spiegels tot aan een antieke Engelse houten draaideur aan toe, alles wat er in de loop der jaren is verzameld, gunnen wij een nieuw leven.”

Moet allemaal op vanaf komende vrijdag. En voor wie in de rij komt te staan bij deze garageverkoop, luidt de boodschap: er staat ‘koffie to go’ klaar. Toch nog een beetje horecaverkoop.
Triest is het, niet?