Nieuw: De Kuyper Fizzy’s

0
Leestijd: < 1 minuut

Likeurexpert Kon. De Kuyper breidt het assortiment uit met innovatieve ready-to-drink cocktails. ‘Fizzy Strawberry’, ‘Fizzy Passionfruit’ en ‘Fizzy Watermelon’ zijn drie van de meeste populaire De Kuyper smaken, gemixt met bruisend water en een vleugje citrus; fruitig frisse cocktailmixen – laag in alcohol – in een handig blikje.

Studies laten zien dat van de consumenten die mixdranken kopen, mocktails of cocktails met weinig alcohol het meest populair zijn. De meest gewilde smaakprofielen zijn: verfrissend, fruitig & zoet, maar ook bruisend (oftewel ‘fizzy’). Met als voorbeeld het succes van Fizzy Peachtree lanceert De Kuyper de nieuwe frisse en fruitige fizzy cocktails: Fizzy Strawberry, Fizzy Passionfruit en Fizzy Watermelon. De nieuwe mixers zijn ontwikkeld voor iedereen (18+) die van een verfrissend en kwalitatief drankje houdt, maar die soms geen tijd heeft voor een zelfgemaakte cocktails. De perfect samengestelde fizzy mix bevat slechts 4,5 % alcohol en serveer je bij elke gelegenheid uit een gekoeld blikje of in een glas met ijs.

Kon. De Kuyper wil met vernieuwende cocktailconcepten zoals De Kuyper Fizzy’s het likeurassortiment toegankelijk en bereikbaar maken voor iedereen en elke gelegenheid. De introductie is een reactie op groeiende consumenten- en globale trends zoals gemak, laag alcoholpercentage en fruitige ‘spritz’-dranken van hoogwaardige kwaliteit. De unieke fruitige en frisse smaak vindt haar oorsprong bij de ambachtelijke productie van de likeuren in de eigen distilleerderij. Het familiebedrijf gebruikt al decennia lang de beste ingrediënten uit natuurlijke bronnen zoals fruit, kruiden en specerijen. Met eeuwenoud vakmanschap en 325 jaar ervaring onderscheidt De Kuyper zich met hun ‘Own the Cocktail’-visie.

De nieuwe mixdranken zijn vanaf deze maand verkrijgbaar in ready-to-drink formaat (250ml) in de retail in Nederland en Finland. De consumentenadviesprijs is € 1,99 per blikje.

Inlichtingen: Kon. De Kuyper, 010 – 427 97 00 | www.dekuyper.com