Deka opent ‘DekaVers’

0
Leestijd: 2 minuten

Donderdag 20 oktober opent Dekamarkt aan de Kanaalkade in Alkmaar een volledig nieuwe vestiging. Bijzonder is dat deze ‘stadswinkel’ afwijkt van de reguliere Deka-formule door een grote nadruk op het versassortiment. Op de gevel prijkt dan ook een nieuwe naam: DekaVers.

 

Bij DekaVers vindt de klant het allerbeste in vers voor een lage prijs bij elkaar. Handig voor wie krap in zijn tijd zit, maar toch lekker wil eten. Er is daarom een uitgebreide keuze aan kant-en-klare verse salades, maaltijden en versgesneden fruit, versgebakken brood en sandwiches. Maar ook voor thuiskoks is er voldoende keuze. Tevens zijn er zogeheten ‘mealdeals’: een actieprijs voor een compleet diner bestaande uit meerdere componenten. 

 

“Natuurlijk kan de klant ook terecht voor de bijbehorende biertjes, mooie wijnen (ook gekoeld) en een prima aanbod kaasjes, tapas en delicatessen. Uiteraard is er ook een breed assortiment dagelijkse boodschappen verkrijgbaar.

 

In een apart gedeelte kan de klant de hele dag door terecht voor versbelegde broodjes, kip van de grill, warme en koude snacks en drankjes. Alle ingrediënten komen direct uit de winkel, verser kan dus niet”, laat Dekamarkt in een persbericht weten.

Op donderdag 20 oktober om 08.00 uur vindt de opening plaats. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er van 11.00 tot 16.00 uur elk halfuur leuke activiteiten voor kinderen. Die vinden allemaal plaats op het water. Op de DekaVers feestboot die voor de winkel ligt, is ook van alles te beleven. Tot en met maandag 24 oktober gelden er spectaculair openingsaanbiedingen (zie ook www.facebook.com/dekavers). De winkel is open van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 22.00 uur.