Directiewisselingen P&G: Manhoudt gaat

0

Country manager Rob Manhoudt van Procter & Gamble gaat het bedrijf in Nederland verlaten. Hij wordt met ingang van juli ‘director corporate’ van Procter & Gamble in Europa, met het Zwitserse Genève als standplaats. Manhoudt krijgt geen opvolging in de gewone zin van het woord, de functies gaan veranderen: Caroline Thomaes, op dit moment nog country manager voor Procter & Gamble in België, wordt country manager voor Procter & Gamble Benelux (de Benelux is uiteraard geen ‘country’, maar dat moeten we opvatten als marktgebied).

Daarnaast is Hanneke Spruyt benoemd tot commercieel directeur voor de verkoopkanalen supermarkt en drogisterij en Bob Tullemans wordt commercieel directeur voor de verkoopkanalen e-commerce, non-food en discount. Spruyt was tot nu toe verantwoordelijk voor het account A.S. Watson (Kruidvat en Trekpleister). Tullemans was tot nu toe commercieel manager voor ‘hyper- en supermarkten’ in de Nederlandse markt.

In het juninummer van FoodPersonality staat een uitgebreid interview met Manhoudt meer over de manier waarop Procter & Gamble stelling neemt tegen de opzegging van het klimaatverdrag door de Amerikaanse president Trump.