Dirk komt met versgarantie in AGF

0
Leestijd: < 1 minuut
Van biologische aardappelen, sperziebonen, bananen tot aan blauwe bessen en avocado’s. Bij Dirk vind je de hoogste kwaliteit groente en fruit tegen de laagste prijs. Daarom staat de AGF-afdeling sinds gisteren in het teken van een nieuwe versgarantie bestaande uit drie beloftes: 100% vers, niet goed, geld terug en de beste kwaliteit voor de laagste prijs.
Directeur Marcel Huizing: “Dirk staat bekend om zijn lage prijzen, maar dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. De komende tijd staat onze AGF-afdeling in de spotlight, want deze afdeling is een goed voorbeeld hiervan. De afdeling is daarom voorzien van nieuwe groene signing en daar horen ook garanties bij, zodat de consument ook weet dat ze bij Dirk moeten zijn. Onze groente & fruitspecialist, herkenbaar aan een groene polo, borgt de kwaliteit van de producten en staat klaar voor vragen. Dirk kleurt een beetje groen.”
Naast de drie garanties heeft Dirk ook een primeur met bananen. Vanaf deze week worden de echte Del Monte-bananen verkocht. Duurzaam geteeld, heerlijk van smaak maar natuurlijk met een echte Dirk-prijs.
Maar wat bedoelt Dirk met de nieuwe versgarantie? In een persbericht legt de formule het uit:
– 100% vers: de groente en fruitspecialisten van Dirk doen minimaal drie keer per dag een controle op de kwaliteit van al ons groente en fruit. Vind de klant een product dat niet voldoet aan de kwaliteit? Dan krijgt deze het product gratis.
– Niet goed, geld terug. Voldoet het product niet aan de kwaliteitseisen, dan kan de klant dit melden en krijgt hij/zij een een nieuw versproduct gratis mee. Ook als het pas thuis wordt ontdekt.
– Beste kwaliteit, laagste prijs. Bij Dirk krijg je altijd de beste kwaliteit groente en fruit voor een echte ‘Dirk-prijs’.