Eerste 3.0 voor Emté

0
Leestijd: < 1 minuut
Vandaag heeft Sligro zijn eerste Emté 3.0 geopend in Dieren. Het betreft een omgebouwde bestaande Emté van circa 1.300 m2 die niet is vergroot. Door het houdbare assortiment te verkleinen is er wel extra ruimte gecreëerd voor vers, waarbij ‘De keuken van Emté’ centraal staat.
In ‘De keuken van Emté’ worden verse maaltijd-, lunch-, rauwkost- en fruitsalades gemaakt. Emté 3.0 biedt daarnaast ook ambachtelijke bereide vruchtenyoghurts, vers gemaakte pizza’s en een uitgebreid assortiment tapas en droge worst. Daarnaast worden in de winkel verse noten gebrand en is de kaasafdeling uitgebreid met een groot aantal nieuwe soorten buitenlandse kaasjes. In de bakkerij gaan diverse soorten kleinbrood in de rijskast om daarna door de dag heen te worden gebakken tot dagverse broodjes.

Tegelijk met de de opening verlaagt Emté 1.000 (houdbare) producten in prijs. Met Emté 3.0 introduceert Sligro ook een volledig nieuwe huisstijl voor zijn supermarktformule.