Eerste Poiesz Vakantiesuper aan het Sneekermeer

0
Leestijd: < 1 minuut

Afgelopen vrijdag (20 juli is op vakantiepark RCN De Potten aan het Sneekermeer de eerste Poiesz Vakantiesuper geopend. Het betreft een tijdelijke winkel, waar gasten van RCN De Potten en dagrecreanten van het Sneekermeer hun boodschappen kunnen doen. De winkel staat naast de receptie van het bungalowpark en camping in Offingawier.

In het hart van het Friese watersportgebied en op een steenworp afstand van de plek waar Lodewijk en Wietske Poiesz 95 jaar geleden hun eerste winkel openden, opent nu de eerste Poiesz Vakantiesuper. Een initiatief dat tot stand gekomen is door nauwe samenwerking tussen Poiesz Supermarkten en RCN Vakantieparken.

Annet Everaarts, manager wew business bij Poiesz is trots op de Vakantiesuper. “Een prachtig resultaat van twee partijen die extra service willen bieden aan deze doelgroep. We zijn in Sneek en omgeving al goed vertegenwoordigd met onze winkels, maar met de Vakantiesuper zitten we letterlijk in het hart van hét watersportgebied van het Noorden.”

“RCN De Potten had de wens om in de drukke zomermaanden de gasten van het park het gemak te bieden van een supermarkt in de directe omgeving. We zijn op zoek gegaan naar een partner in de regio en zijn erg trots op het resultaat en de samenwerking met Poiesz”, aldus parkmanager Eelco Stienstra van RCN de Potten.

Bij de Poiesz Vakantiesuper draait het volgens Poiesz om gemak en genieten. Van verse broodjes en jus d’orange voor bij het ontbijt tot tapas voor bij de borrel en van lunch tot alles voor de BBQ. Naast de gasten van RCN De Potten zullen ook passanten die onderweg zijn naar het Starteiland en dagtoeristen gebruik maken van de tijdelijke supermarkt, die vanaf vrijdag 20 juli tot en met maandag 3 september elke dag geopend is.