Eigen app AH to go

0
Leestijd: < 1 minuut
AH to go heeft sinds kort een eigen app. De app draait om het aanbieden van ‘exclusieve deals’ op verschillende momenten van de dag. Uiteraard zijn het volgens Albert Heijn steeds de juiste aanbiedingen op het juiste tijdstip.
’s Ochtends een ‘breakfast deal’, om 12.00 uur een lekkere lunchaanbieding en op weg naar huis wordt je nog eens geattendeerd op een niet te missen maaltijdsalade en een drankje. De AH to go-app voorziet de gebruikers de hele dag door van aanbiedingen. En niet drie aanbiedingen op de drie genoemde momenten, maar stapeltjes met aanbiedingen per moment.

De AH to go-app bestaat namelijk uit stapeltjes ‘kaarten’ die klanten kunnen ‘swipen’ (over het scherm van je mobiel vegen, red.) om te lezen of te activeren. Er is een stapeltje voor alle deals van dat moment. De deals in de app kunnen geactiveerd worden door de desbetreffende kaart omlaag te slepen en vervolgens de in de app aangebrachte klantenkaart te scannen bij het afrekenen.
Maar behalve deals bevat de app ook ‘spaarkaarten’ en kaarten voor inspiratie en tips. Met de spaarkaarten in de app kunnen gebruikers sparen voor gratis koffie, thee, fruit, croissants, Coca-Cola, Naked-smoothies en nootjes van Nutisal. Elke keer als deze producten met de app worden gekocht, komt er een spaarpunt op de spaarkaart in de app bij. Bij een volle spaarkaart wordt het gratis product automatisch bij de kassa verrekend.
Ook praktisch: klanten kunnen via de app steeds de dichtstbijzijnde AH to go vinden. Als lokkertje krijgen klanten die de app downloaden een gratis kopje koffie of thee.
{jcomments off}