En weer een nieuwe bezorghub voor Jumbo

0
Leestijd: 2 minuten

Jumbo Supermarkten opent vandaag een nieuwe bezorghub in Bemmel. Deze centrale thuisbezorglocatie is specifiek bedoeld voor de verdere distributie van online bestelde boodschappen in onder meer Arnhem en Nijmegen. Het thuisbezorgcentrum is het antwoord op de toenemende vraag naar online boodschappen, omdat steeds meer klanten de voordelen van thuisbezorging ontdekken. De bezorghub vergroot de bezorgcapaciteit in de regio, waardoor meer klanten bediend kunnen worden en klanten kunnen kiezen uit meer bezorgmomenten.

De nieuwe hub is gevestigd aan de Nijverheidsstraat in Bemmel. Vanaf deze locatie worden de boodschappen direct thuisbezorgd in de regio die onder meer Arnhem, Nijmegen en Ede, een deel van de Betuwe en de provincie Utrecht en een noordelijk deel van Limburg omvat. Online klanten van Jumbo kunnen bij het bezorgen dezelfde goede service verwachten als vanuit de winkels en kunnen kiezen uit meer en kortere bezorgslots.

Centrale thuisbezorglocatie

Het aantal online bestellingen bij Jumbo groeit hard. Om deze boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, opent Jumbo op meerdere plekken in Nederland kleinere bezorgcentra voor haar online bestellingen. Met een centrale thuisbezorglocatie is de capaciteit beter te benutten en zijn de ritten beter in te plannen. Hierdoor worden minder kilometers gemaakt.

Online bezorgcapaciteit

De nieuwe bezorghub in Bemmel is Jumbo’s achtste centrale thuisbezorglocatie. Eerder zijn hubs geopend in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch (bij het E-Fulfilment Center – EFC), Middelburg, Utrecht, Breda en Heerhugowaard. Ook werd begin 2021 een nieuw EFC geopend in Bleiswijk dat tevens functioneert als hub. Om te blijven voldoen aan de groeiende vraag naar thuisbezorging, staat de uitbreiding van meerdere hubs en het vergroten van de online bezorgcapaciteit hoog op de agenda. Na deze opening in Bemmel volgen dit jaar nog acht nieuwe hubs op verschillende plekken in het land. Hiermee zorgt Jumbo naar eigen zeggen voor een nog sterker omnichannel aanbod voor haar klanten.