Focusplaza Summer School

Focusplaza Summer School Food

Leestijd: 2 minuten

De do’s en don’ts in samenwerking met retailers

Samenwerken en co-creatie lijken belangrijker dan ooit. Maar hoe bouw je een goede samenwerking? En wat zijn daarin de do’s en don’ts? Wil jij bovendien weten hoe de ontwikkelingen van de afgelopen maanden van invloed (gaan) zijn op de consument? En nog belangrijker hoe retail daar invulling aan gaat geven? En wil jij weten hoe jij jouw business kunt laten groeien door mee te denken en samen te werken met retailers?

Kom dan in september naar de Focusplaza Summer School Food. Een uniek initiatief waarbij retailers de dialoog aan gaan met fabrikanten en leveranciers over mogelijkheden die de deskundigheid en kwaliteit in de samenwerking vergroten.

Met medewerking van diverse retailers en experts (o.a. Jumbo, Superunie, Coop, Albert Heijn, etc.) wissel je kennis uit over de do’s en don’ts in samenwerking met retail. Tevens leer je van inkopers en category managers meer over de dynamiek omtrent retailmarketing. Zo ga je de verschillende formules en hun argumenten achter actuele keuzes beter begrijpen en kun je samen de business verder laten groeien.

O.a. Fred Bosch (CEO Coop), Hans Geveling (multi-franchise Albert Heijn), Jaap Bloot (a.i. Jumbo), Peter van Mourik (directeur marketing & communicatie PLUS retail), Harm Fokker (inkoper Superunie), Bert van der Does (hoofd category management Boon) en nog vele anderen delen graag hun uitdagingen en ambities, zodat jullie samen kunnen groeien.

De Summer School is er voor zowel nieuwe collega’s in de branche als de ervaren vakgenoten: sales managers, (key- en national) accountmanagers, trade marketing managers, category development managers en andere commerciële managers vanuit fabrikanten of leveranciers, die zicht willen krijgen op actuele uitdagingen, keuzes en argumenten van de winkelformules, ontwikkelingen in assortimenten, hoe inkoopprocessen ontwikkelen en welke criteria belangrijker gaan worden. En waarom. Maar ook ‘best practices’ en verfrissende andere inzichten vanuit collega fabrikanten en leveranciers passeren de revue.

Daar wil jij toch ook bij zijn? Het aantal mogelijke deelnemers is bewust beperkt, omdat het belangrijk is dat je deze dagen informeel en interactief inzoomt op de learnings.

Oud-deelnemer over de Focusplaza Summer School: De Focusplaza Summer School was voor mij heel waardevol. Ik heb nieuwe inzichten en ideeën gekregen door de hoge mate van interactie met de retailers en met de andere fabrikanten/leveranciers. Ik merkte dat we veel met dezelfde uitdagingen kampten en door er samen over te praten en na te denken, krijg je andere ingevingen hoe hiermee om te gaan.

Hoe vaak krijg je nu de kans om écht inside informatie direct van de bron te krijgen?

Meld je daarom vandaag nog aan voor de Focusplaza Summer School of wijs één van je collega’s op dit initiatief.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

02 sep 2020 - 04 sep 2020

Tijd

08:00 - 18:00

More Info

Meer informatie

Locatie

Villa Ruimzicht
Doetinchem

Organisator

Focusplaza
Website
https://www.focusplaza.nl/
REGISTREREN