Outbreakcongres

GEANNULEERD Foodpolicy’s Outbreak – maatschappelijk foodcongres

Leestijd: < 1 minuut

Het Outbreakcongres heeft als afzender het bekende duurzaamheidsnetwerk Foodpolicy NL. We organiseren het congres in nauwe samenwerking met het gerenommeerde advies- en communicatiebureau Schuttelaar & Partners. Outbreak 2020 is de zevende editie van dit unieke congres, dat jaar op jaar het cijfer 8 van de deelnemers krijgt!

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in de concurrentiestrijd. Milieu, gezondheid, dierenwelzijn, eerlijke handel: het zijn begrippen die niet meer zijn weg te denken uit het levensmiddelenassortiment. Eén keer per jaar halen we bij Outbreak het net op. Wat zijn de ontwikkelingen, waar gaat het naartoe, hoe vertalen we duurzaamheid in commerciële kansen?

Outbreak is toegankelijk voor iedereen uit de foodsector. Je hoeft geen lid te zijn van Foodpolicy NL om deel te nemen aan het congres. Voor een beschaafde entreeprijs (regulier tarief € 595 – leden van Foodpolicy NL en SCRIPPS € 495 – NGO’s en leden van Young Foodpolicy € 395) ben je in één dag op de hoogte met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sustainable food.

Outbreak wordt gesteund door ABN AMRO, Coca-Cola European Partners, Blonk Consultants en Misteli Search. Speciaal voor congresdeelnemers heeft mediapartner FoodPersonality een mooie aanbieding: een jaarabonnement voor de helft van de prijs. Als je hier gebruik van wilt maken, kun je dat op het inschrijfformulier aangeven.

Datum

04 jun 2020

Tijd

Hele dag

More Info

Meer informatie

Organisator

Mediaset
REGISTREREN