INTERVISIE 2019

INTERVISIE 2019

In één dag zicht krijgen op actuele trends en de relevantste ontwikkelingen binnen retail. Zodat je de nieuwste inzichten toe kunt passen voor je eigen business. Geïnspireerd worden door anderen én je eigen ideeën delen, dát is INTERVISIE.

Zoom in op mogelijkheden vanuit consumententrends, maar ook op praktijkvoorbeelden van buitenlandse én binnenlandse best-practices. Van retailers, ondernemers, fabrikanten en leveranciers. Geselecteerde sprekers nemen je mee in hun visie en de kansen die zij zien. Bovendien kun je tijdens een optionele speeddate kennismaken met inkopers, categorymanagers en CEO’s van diverse retailers.

In het middagprogramma kies je een thema waar jij het meeste aan hebt en ga je onderling in gesprek met andere deelnemers. Zodat je hun ervaringen en ideeën kan gebruiken voor je eigen ontwikkeling en groei van jouw business.

Voor wie?

INTERVISIE is er voor iedereen binnen food, non-food, DIY en out-of-home. Vanuit retail én fabrikant/leverancierszijde, die zicht wil krijgen op actuele ontwikkelingen, ‘best practices’ en verfrissende inzichten van vakgenoten. Ondernemers, directieleden, sales managers, (key- en national) accountmanagers, trade marketing managers, category development managers en commerciële managers zijn welkom.

Het event

  • Zicht op actuele trends in consumentengedrag (en de oorzaak hiervan)
  • Zicht op actuele buitenlandse best-practices van formules – en brands – in food en non-food
  • Nederlandse retailers met hún toekomstvisie aan het woord: de do’s & don’ts in bricks & online
  • Speeddates met inkopers en categorymanagers: informele 1-op-1 gesprekken waar je je voordeel mee kunt doen
  • In de middag: kies één van de parallelsessies, deel je learnings en hoor tips en tricks
  • Ontmoet informeel een relevant deel van netwerkend Nederland

Datum

26 nov 2019

Tijd

Hele dag

More Info

Meer informatie

Locatie

Fort Voordorp

Organisator

Focusplaza
Website
https://www.focusplaza.nl/
REGISTREREN