Festivalhit N1CE frozen cocktails in supermarkt

0

N1CE frozen cocktails, bedacht door dj’s Axwell&Ingrosso en Alesso, zijn nog maar net gelanceerd maar veroveren in rap tempo dance events en festivals. Want het werd tijd voor iets anders dan bier of wijn, vonden de drie dj’s. Een superfrisse cocktail, maar dan wel eentje die ‘fuss-free’ en snel te serveren is. Het idee voor de frozen cocktail was geboren. Award-winning bartender Jimmy Dymott werd erbij gevraagd om het idee vorm te geven. Sindsdien gaat het hard, met nu ook de stap naar supermarkten voor thuisgebruik.

Van koele Zweden tot het tropische Miami; N1CE is razend populair. Geen wonder, want dít zijn cocktails zoals je ze graag wilt hebben: Strawberry Daiquiri, Piña Colada, Mojito of Margarita – vier onovertroffen cocktailklassiekers waar je je hand niet voor om hoeft de draaien. Omdat de ‘popsicles’ tijdens festivals niet aan te slepen zijn, brengt Rik Hoogenes, directeur Van Zon Fresh Foods, ze nu ook buiten de poorten van de dance events. Want wie is er niet te vinden voor een cocktail tijdens een (huis)feestje, bbq of gewoon… tijdens een film.

N1CE frozen cocktails zijn stuk voor stuk échte cocktails, want ze bevatten allemaal 5% alcohol. Een N1CE mojito smaakt als een mojito die je aan de bar besteld. Maar dan lekkerder, want alle frozen cocktails worden zorgvuldig gemixt naar receptuur van Dymott. Kortom, waarom nog een hele batterij mixers en shakers tevoorschijn halen als je je de ultieme cocktail vanaf nu altijd stand-by in je vriezer kunt hebben.

N1CE is op dit moment al opgenomen bij Albert Heijn voor € 3,99 voor een 3-pack.

Inlichtingen: Van Zon Fresh Foods, 06 – 83 24 76 22 (www.n1ce.com)