Food2Smile zoekt 2 ervaren ‘Smiling’ Account Managers

0
Leestijd: 2 minuten

Over Food2Smile

Food2Smile is een snelgroeiende organisatie die binnenkort een nieuwe verpakkingslijn gaat introduceren. Voor deze re-branding en lancering bij de retailers zoeken we twee account managers. We leveren gezondere alternatieven voor snoep, chocolade en snacks. De missie van Food2Smile is een bijdrage leveren aan het terugdringen van overgewicht en obesitas bij kinderen en jongvolwassenen. We zijn het merk dat past bij een gezonde leefstijl.

Jouw rol

Als account manager bewerk je zelfstandig de retailmarkt. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van de merk- en verkoopstrategie van Food2Smile. Dit doe je door het creëren en uitbouwen van duurzame klantrelaties en het optimaal en zo efficiënt mogelijk inzetten van de beschikbare tijd en kennis. Het klantenpakket bestaat uit supermarkten, andere retail ketens, groothandels en new-business opportuniteiten.

Jouw profiel

Food2SmileWij zoeken een sales talent met een afgeronde HBO opleiding met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol binnen een FMCG organisatie. Je bent toe aan een slagvaardige organisatie met een heldere MVO missie waar je echt een verschil kunt maken. Je hebt een uitgebreid netwerk in de branche, je bent een geboren netwerker en een charismatische teamplayer met een grote drang en doorzettingsvermogen om succesvol te zijn. Daarnaast heb je lef, wil je graag pionieren en weet jij gesloten deuren te openen. Dat is jouw kracht! Communicatief sta je sterk in je schoenen, je werkt gestructureerd en bent hands-on. De foodbranche en consumentenproducten zijn je passie. Net zo als ons assortiment anders is, is jouw aanpak dat ook. Je bent creatief, origineel en praktisch. Je denkt out-of-the-box en denkt in uitdagingen, kortom je hebt een positieve instelling.

Je hebt oog voor detail, werkt gestructureerd en bent in staat planmatig je werk uit te voeren. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift en ervaring met MS Office en CRM software, zijn vanzelfsprekend.

Wat biedt Food2Smile jou?

Een zelfstandige commerciële functie waar je je ervaring gaat gebruiken om een merk neer te gaan zetten. Je doet dat binnen een snelgroeiende organisatie met een marktconform salaris. Een pensioenvoorziening, leaseauto, laptop en telefoon maken deel uit van het totale pakket.

Sollicitaties kun je mailen naar miriam@food2smile.nl. Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. Voor meer informatie? Bel dan gerust met Miriam Bouwens op 06-53724881.