FoodPersonality lanceert vacaturewebsite

0
Leestijd: < 1 minuut

Foodpersonality – maandblad voor managers in de levensmiddelenhandel en –industrie – is in samenwerking met de Bredase start-up EXENZO de niche-vacaturewebsite vacatures.foodpersonality.nl begonnen.

vacatures.foodpersonality.nl is dé vacaturewebsite voor professionals in de supermarktbranche en is gekoppeld aan de vakinhoudelijke website foodpersonality.nl. Recruiters kunnen vanaf nu gemakkelijk hun vacature adverteren onder professionals in de supermarktbranche en aanpalende sectoren

Foodpersonality.nl bereikt op dit moment al meer dan 1.200 unieke online bezoekers per maand en heeft op LinkedIn zo’n 2.800 volgers. Het maandblad zelf heeft ruim 5.000 abonnees. Met deze cijfers kon een eigen vacaturesite voor deze professionals eigenlijk niet uitblijven. EXENZO bleek de perfecte partner om een samenwerking op dit gebied mee aan te gaan.

Inmiddels staan de eerste vacatures al op de site en zien we in de statistieken het aantal bezoekers al gestaag stijgen. Het wachten is nu nog op de eerste matches tussen (latente) kandidaten en werkgevers.

Niet alleen is de site zeer geschikt voor recruiters om hun vacatures te adverteren, er is tevens ruimte voor bannering en logolinks voor alle bedrijven die actief zijn in deze branche. Wilt u nu nog meer opvallen, dan is dit uw kans.

Uw vacature ook midden in de doelgroep adverteren? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.