Foodpolicy’s Outbreakcongres: nog 10 dagen vroegboekkorting!

0
Leestijd: < 1 minuut
Benieuwd naar het duurzaamheidsbeleid van Ahold Delhaize? Tijdens het Foodpolicy’s Outbreakcongres van donderdag 8 juni geeft Hugo Byrnes, VP Product Integrity van de nieuwe retailcombinatie het antwoord. Jaap Wassink, VP en country director van Coca-Cola, wordt aan de tand gevoeld over de cruciale keuzes die het bedrijf momenteel maakt. Het congres – inmiddels de vijfde editie – vindt plaats op het hoofdkantoor ABN Amro op de Amsterdamse Zuidas. FoodPersonality is opnieuw medeorganisator van het congres en biedt haar lezers daarom een vroegboekkorting van € 100,-.

Het motto van het congres is: ‘Maatschappelijke ontwikkelingen vertalen in commerciële kansen’; duurzaamheid behoort immers steeds nadrukkelijker tot de business case van een merk of bedrijf. Dit jaar kunnen de bezoekers van het congres cases tegemoet zien van onder meer Jumbo, Vermaat Groep (o.a. masterfranchise AH to Go), Albron en Nestlé. Bekijk hier het volledige programma.
Lezers van FoodPersonality die zich vóór 1 april inschrijven voor het congres betalen € 795,- excl. btw (i.p.v. € 895,-). Vergeet niet ‘ik ben abonnee van FoodPersonality’ aan te vinken.
{jcomments off}