FrieslandCampina introduceert nieuw toetje: Mona Oops!

0
Leestijd: 2 minuten
FrieslandCampina introduceert later deze maand een volledig nieuw toetjesconcept: Mona Oops! Het toetje bestaat uit een heerlijke mix aan smaken en texturen, waardoor géén hap hetzelfde smaakt. Mona Oops! is vanaf 2 juli verkrijgbaar in drie unieke varianten: Choco Choco, Peach Hazelnut en Lemon Cheesecake. Het is een dikke, romige yoghurt met chunks van chocolade, knapperige noten, cheesecake-biscuits of perzik die losjes met een heerlijke saus door elkaar heen zijn geroerd.
“Mona Oops! is dan ook een lekker toetje ongeregeld, voor spontane momenten met elkaar wanneer je écht zin hebt in iets lekkers”, staat in het persbericht te lezen. Gebruiksmomenten: ’s avonds op de bank als alternatief voor ijs of gewoon na het eten als toetje (Mona is immers ook het grootste toetjesmerk van Nederland). “Een échte unieke guilty pleasure om je vingers bij af te likken”, aldus FrieslandCampina. Met deze positionering van Mona Oops! lijkt FrieslandCampina vooral een jongere doelgroep te willen aanspreken.
Renée Kiesouw, brand manager Mona bij FrieslandCampina: “Bij Mona staat ‘genieten’ centraal. Vandaag de dag zijn we allemaal druk bezig met een bewuste levensstijl. Jezelf verwennen hoort daar af en toe bij. Echter, áls we onszelf verwennen, moet het gewoon echt heel lekker zijn. Met de introductie van Mona Oops! reageren we op de groeiende verwentrend en bieden we iedereen een échte social pleasure.”
Om de introductie van Mona Oops! groots te vieren opent Mona op 28 juni voor één avond de deuren van Club Oops! in Amsterdam. Tijdens deze avond zal het toetje op spectaculaire wijze gepresenteerd worden aan het publiek dat bestaat uit BN’ers, bloggers, influencers, media en consumenten. Hiervoor zijn kaarten te koop via Eventbrite en meer is te vinden op een speciale Facebookpagina: Club Oops! by Mona.
Mona Oops! is vanaf 2 juli bij alle supermarktketens te koop voor een consumentenadviesprijs van € 1,39 (portieverpakking van 200 ml.) en € 2,19 (grootverpakking van 450 ml.).
Inlichtingen: FrieslandCampina, 033 713 3333 | www.mona.nl